WhatsApp

המדריך לרכישת אייפון יד 2 – מספר טיפים בכדי לקבל החלטה מהירה ונכונה!

עודכן לאחרונה: 26/07/2024

המדריך המקיף לרכישת אייפון יד שנייה

רכישת אייפון יד שנייה יכולה להיות דרך נהדרת לחסוך כסף ועדיין ליהנות ממכשיר איכותי. עם זאת, ישנם מספר דברים שחשוב לבדוק ולשים לב אליהם לפני שקונים מכשיר יד שנייה. במדריך זה נסקור את כל השלבים החשובים כדי שתוכלו לבצע רכישה חכמה ובטוחה.

קנית מכשיר אייפון יד 2 מדריך

1. לפני הכל - קביעת תקציב

לפני שתתחילו לחפש אייפון יד שנייה, הגדירו את התקציב שלכם. תקציב ברור יעזור לכם לצמצם את האפשרויות וימנע מכם לבזבז יותר מדי כסף. טיפ לבחירת תקציב – אנו ממליצים להורים שמחפשים מכשיר לילדים – לא להשקיע מעבר ל 1500 ש״ח. מכשירים יקרים יותר גם מביאים איתם הוצאות גדולות יותר בתיקונים. אם תרצו לקבל מידע אודות המכשיר שאתם רוצים לקנות ומה עלות התיקונים שלו תוכלו להסתכל בעמוד המקושר.

2. בחירת דגם

חשבו איזה דגם של אייפון אתם מעוניינים לרכוש. האם אתם מעוניינים בדגם חדש יותר עם טכנולוגיות מתקדמות, או שתסתפקו בדגם מעט ישן יותר אך זול יותר? השוואת מחירים באתרים שונים יכולה לעזור לכם לקבל החלטה. אתם יכולים להשוות מחירים באתרים כמו זאפ, יד 2.

3. בדיקת מצב המכשיר

כשתמצאו מכשיר שמעניין אתכם, ודאו את מצב המכשיר:

  • מסך: בדקו שאין שריטות, סדקים או פגמים אחרים במסך.
  • סוללה: בדקו מה מצב הסוללה. מומלץ לבדוק את בריאות הסוללה בהגדרות המכשיר (Settings > Battery > Battery Health).
  • מצלמות: ודאו שהמצלמות פועלות כראוי.
  • כפתורים ומחברים: בדקו שהכפתורים עובדים ושמחבר הטעינה תקין.
  • אפליקציה לבדיקת תקינות האייפון: בקישור הנל.

4. בדיקת היסטוריית התיקונים של המכשיר

שאלו את המוכר על היסטוריית המכשיר. האם הוא עבר תיקונים כלשהם? האם יש אחריות פעילה? מומלץ לבקש קבלות תיקון אם ישנן. ניתן לבדוק את היסטורית התיקונים במכשירי אייפון xs והילך, דרך הגדרות > אודות > היסטורית החלפים שהוחלפו. במסך הבא אפשר לקבל מידע אודות החלפת סוללה, מסך או מצלמה. למד עוד אודות המקטע . זכרו זה שהוחלפו חלפים במכשיר לא אומר שהם לא טובים או לא מקוריים. גם חלפים מקוריים האייפון יזהה בתור ״רכיב לא ידוע״. קרא עוד לעומק אודות ״רכיב לא ידוע״.

5. בדיקת נעילת iCloud [חשוב ביותר]

וודאו שהמכשיר אינו נעול לחשבון iCloud של המוכר. בקשו מהמוכר להסיר את החשבון האישי שלו מהמכשיר לפני הרכישה. ניתן לבדוק זאת בהגדרות המכשיר (Settings > [your name] > Sign Out). זכרו: מכשיר נעול אייקלאוד לא ניתן לשימוש וגם לא לפתיחה באף מעבדה.

6. בדיקת נעילת SIM

ודאו שהמכשיר אינו נעול לרשת מסוימת ושניתן להשתמש בו עם כל כרטיס SIM. ניתן לבדוק זאת על ידי הכנסת כרטיס SIM מרשת אחרת ובדיקת קליטת הרשת. נסו גם להוציא שיחה ולבדוק שאכן אפשר לבצע שיחות במכשיר.

לסיכום

רכישת אייפון יד שנייה יכולה להיות דרך מצוינת ליהנות ממכשיר איכותי במחיר נמוך יותר, אך חשוב לבצע את הבדיקות הנדרשות ולהקפיד על צעדים בטוחים כדי להימנע מאכזבות ובעיות.

אם אתם רוצים ראש שקט – היכנסו אל חנות מכשירי היד 2 שלנו ותהנו ממכשיר במחיר יד 2 עם אחריות מלאה 

בהצלחה ברכישה! 

האם זה היה מועיל?

כן
לא
תודה על המשוב שלך!
שתפו ב:
מאמרים נוספים מומלצים עבורך: